Boligene

Sol ute,
sol inne...

Ja – det blir solfylte og grønne utearealer i Kongsgård Park, men vi skal også sørge for sol inne i dobbelt forstand. Her blir det moderne leiligheter med ekstra god takhøyde. Dette gir ekstra høye vinduer og mye lys inn i leilighetene. I tillegg legger vi vekt på flere andre kvaliteter.

Kjøkkeninnredning
Hos Strai kan du velge mellom Premium, Komfort og Basis. Strai har “ulike kjøkken for alle livets faser». Strai er trendy, og hos de får du både tradisjonelle og stramme kjøkken av høy kvalitet, og med det siste av tekniske løsninger. Du får tilpasset kjøkken til dine behov og din leilighet. 

Vannbåren gulvvarme
Alle byggene blir koblet til byens fjernvarme som legges i alle oppholdsrom utenom soverom (mulig som tilvalg).

Innglassede terrasser
Mange av våre leiligheter får innglasset terrasse. Dette gir deg en ”ekstra stue” store deler av året. Du slipper å tenke på væromslag og bløtt hagemøblement. Den gir også utvidede muligheter for dem med ”grønne fingre” til å utvide sommeren og dyrke egne urter osv, på terrassen.

Velg interiørstil
I samarbeid med interiørdesigner er det satt sammen forskjellige farger og kombinasjoner av fliser, parkett og fast innredning. Håper med dette at kjøperen finner sin stil og sin leilighetsvariant.

Kontakt

Rolf Elieson

Eiendomsmegler MNEF

99 09 91 07
rolf@sormegleren.no

Rita Ommundsen

Prosjektmegler MNEF

99 09 91 08
rita@sormegleren.no

Anne Sofie K Førde

Salg eiendom

99 47 94 17
annesofie@murisor.no

Jarle Thorkildsen

Daglig leder, Kongsgård Park AS

40 40 25 07
jarle@attraksjon.no