Fellesarealer

Store grønne lunger

I Kongsgård Park vil beboere få del i mange unike fasiliteter og fellesarealer.  Vi vil skape et felles samlingspunkt der våre beboere kan oppleve et sosialt felleskap og samtidig nyte godt av muligheter som man ellers bare har i private hager og eneboliger.

Fellesstue
Midt i parkområdet, med flott utsikt nedover Prestebekken blir det en fellesstue som frittstående bygg. Her kan beboerne dekke opp og arrangere private selskaper.

Drivhus
I direkte tilknytning til fellesstua planlegges det et drivhus på ca 75 m2. Dette vil også fungere som et mingleområde til fellestua. Beboerne kan her lage en forening for dem som vil dyrke egne grønnsaker, sommerblomster og annet. Det blir skyvedører som på varme sommerdager åpner drivhuset opp mot lekeparken like utenfor.  

Verksted/hobbyrom
I underetasjen til fellesstua blir det stort felles verksted for beboerne. Her kan du vaske og lappe sykkelen, snekre fuglekasser med barnebarna, male bokhylla, eller trekke om den gamle stolen etter bestemor. Bare fantasien setter grenser for hvilket hyggelig, praktisk og sosialt tilbud dette kan bli for våre beboere.  

Stor egen plass for bilstell
I kjelleren under drivhuset blir det stor garasje hvor beboerne kan vaske, polere og støvsuge bilen sin. Minst to biler vil ha tilgang samtidig med atkomst via en bred port fra parkeringskjelleren.

Kontakt

Rolf Elieson

Eiendomsmegler MNEF

99 09 91 07
rolf@sormegleren.no

Rita Ommundsen

Prosjektmegler MNEF

99 09 91 08
rita@sormegleren.no

Anne Sofie K Førde

Salg eiendom

99 47 94 17
annesofie@murisor.no

Jarle Thorkildsen

Daglig leder, Kongsgård Park AS

40 40 25 07
jarle@attraksjon.no