Fellesarealer

Store grønne lunger

I Kongsgård Park vil beboere få del i mange unike fasiliteter og fellesarealer.  Vi vil skape et felles samlingspunkt der våre beboere kan oppleve et sosialt felleskap og samtidig nyte godt av muligheter som man ellers bare har i private hager og eneboliger.

Fellesstue
Midt i parkområdet, med flott utsikt nedover Prestebekken er det en fellesstue som frittstående bygg. Her kan beboerne dekke opp og arrangere private selskaper.

Orangeri
I direkte tilknytning til fellesstua har vi et orangeri på ca 75 m2. Dette fungerer som et mingleområde til fellestua. Beboerne kan her lage en forening for dem som vil dyrke egne grønnsaker, sommerblomster og annet. Det er skyvedører som på varme sommerdager åpner orangeriet opp mot lekeparken like utenfor.  

Verksted/hobbyrom
I underetasjen til fellesstua finnes det et stort felles verksted for beboerne. Her kan du vaske og lappe sykkelen, snekre fuglekasser med barnebarna, male bokhylla, eller trekke om den gamle stolen etter bestemor. Bare fantasien setter grenser for hvilket hyggelig, praktisk og sosialt tilbud dette blir for våre beboere.  

Stor egen plass for bilstell
I kjelleren under drivhuset er det stor garasje hvor beboerne kan vaske, polere og støvsuge bilen sin. Minst to biler vil ha tilgang samtidig med atkomst via en bred port fra parkeringskjelleren.

Kontakt

Rolf Elieson

Eiendomsmegler MNEF

99 09 91 07
rolf@sormegleren.no

Rita Ommundsen

Prosjektmegler MNEF

99 09 91 08
rita@sormegleren.no

Anne Sofie K Førde

Salg eiendom

99 47 94 17
annesofie@murisor.no